Tervetuloa energiayrittäjyysmatkalle Saksaan 10.11.2019-13.11.2019

Opintomatkalla vieraillaan Agritechnica-messuilla ja tutustutaan Saksan kiinnostaviin energiakohteisiin.

Matkan vierailukohteina on muun muassa Hampurin energiabunkkeri ja energiakukkula Georgswerder, jotka tuottavat sähköä tuhansille talouksille. Saksan suurin kelluva näyttely- ja toimistorakennus IBA Dock saa energian auringon ja veden avulla. Lisäksi tutustutaan Buchenhof Bioenergie -maatilayritykseen. Hannoverin Agritechnica-messuilla vietetään kaksi päivää.

Energiamatka on suunnattu energiayrittäjille, energiahankkeille, energiatoimijoille sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Matkan hinta on 975€ /henkilö. Matkalle mukaan voi ilmoittautua 1.8.2019 saakka.

Tervetuloa mukaan!

Tarkempi matkaohjelma ja ilmoittautuminen

Opintomatkan järjestää Maaseudun energiayrittäjyys -hanke, joka viestii alueellisista hankkeista ja niissä saavutetuista tuloksista sekä jakaa tietoa alan uusista teknologioista ja hyvistä toimintamalleista. Hanke viestii uutiskirjein, osoitteessa www.energiayrittäjyys.fi sekä Facebookissa ryhmässä Energiayrittäjyydestä elinvoimaa ja Twitterissä @Energiayritys. Hanketta toteuttaa ProAgria yhteistyössä Bioenergia ry:n ja AF-Innovan kanssa.