Millä Suomi lämpiää -kiertue starttaa maanantaina – tule mukaan!

Tervetuloa Bioenergia ry:n ja paikallisten energiayhtiöiden järjestämiin maakunnallisiin energiatilaisuuksiin, joiden teema on Millä Suomi lämpiää. Tilaisuudet järjestetään eri puolilla Suomea ja niiden tarkoituksena on tuoda esiin kotimaisten turpeen ja puupohjaisen bioenergian merkitystä Suomen energiapaletissa. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Millä Etelä-Pohjanmaa lämpiää maanantaina 6.2.2017 klo 9‒11.30

Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27, Seinäjoki

Tilaisuudessa puhumassa ovat EPV Lämpöliiketoiminnan toimitusjohtaja Mats Söderlund ja Kauhavan Kaukolämmön toimitusjohtaja Ari-Matti Mattila. Vapo Oy:n aluejohtaja Tommi Pihlajasalo kertoo kotimaisten polttoaineiden työllistävyys- ja aluetalousvaikutuksista Etelä-Pohjanmaalla. Lisäksi kommenttipuheenvuoron esittää kansanedustaja Harri Wallin (sd) ja Bioenergia ry:n aluepäällikkö Hannu Salo käy läpi kotimaisen energian tuotannon ja käytön keskeisimpiä lähitulevaisuuden kysymyksiä.

Ilmoittautumiset: hannu.salo(a)bioenergia.fi.

Millä Kotka lämpiää maanantaina 13.2.2017 klo 9‒11.30

Merikeskus Vellamo, Tornatorintie 99, Kotka

Tilaisuudessa kuullaan Kotkan Energia Oy:n tuotantojohtajan Sami Markkasen näkemyksiä ja arvioita kotimaisten polttoaineiden käytöstä, haasteista ja mahdollisuuksista. Cursor Oy:n projektipäällikkö Jari Järvinen kertoo Cursorin hankkeista bioalalla ja PJ-Turve Oy:n Marko Jussila kertoo alan yrittäjän arjesta. Kotkan seudun kuntavaaliehdokkaat Risto Häkkinen (sd), Olli Marttila (kok) ja Pentti Tiusanen (vas) keskustelevat alueen ja Suomen energiatulevaisuudesta.

Ilmoittautumiset osoitteeseen: jouko.ramo(a)bioenergia.fi.

Millä Kemi lämpiää maanantaina 27.2.2017 klo 9‒11.30

Digipolis – Kemin Teknologiakylä, Tietokatu 3, Kemi

Kemin Energia Oy:n toimitusjohtaja Anne Salo-Oja kertoo maakunnallisten polttoaineiden käytön näkymistä  ja MTK:n kenttäpäällikkö Samuli Kokkoniemi valottaa maaseutuyrittäjyyden näkökulmaa. Tilaisuudessa kuullaan myös polttoaineentoimittajan puheenvuoro sekä paneelikeskustelu, jossa mukana ovat muun muassa poliitikot Katri Kulmuni (kesk) ja Johanna Ojala-Niemelä (sd).

Ilmoittautumiset osoitteeseen: tage.fredriksson(a)bioenergia.fi

Millä Salo lämpiää maanantaina 6.3.2017 klo 9‒11.15

Astrum-elämyskeskus, Salorankatu 5-7, Salo

Vapo Oy:n Petri Koivunen kertoo ajankohtaisista asioista Salon lämmöntuotantoon liittyen ja Futeran Oy:n Timo Rajala avaa yrityksen suunnitelmia ja niiden liittymäkohtia Saloon. Poliitikkopaneelissa keskustellaan Salon seudun kotimaisen energian näkymistä, paikallisten toimijoiden puheenvuoroja sekä Bioenergia ry:n katsaus bioenergian tilanteeseen.

Ilmoittautumiset osoitteeseen: hannes.tuohiniitty(a)bioenergia.fi