Kevätpäivässä 30.5.2018 syväluotaus ajankohtaisiin energia-aiheisiin

Bioenergian Kevätpäivässä 30.5.2018 poraudutaan ajankohtaisiin aiheisiin alan johtavien asiantuntijoiden siivittämänä. AEBIOM:n (nykyinen Bioenergy Europe) edunvalvontajohtaja Nathalie Hemeleers kertoo seminaarissa viimeisimmistä EU:n säädöksistä. Konsultti Mika Sulkinoja esittelee tuoretta vientitutkimusta ja aamupäivän panelistit Business Finlandin ohjelmajohtaja Helena Sarén, Valmet Oyj:n yhteiskuntasuhdejohtaja Carita Ollikainen, Volter Oy:n toimitusjohtaja Jarno Haapakoski, Veljekset Ala-Talkkari Oy:n toimitusjohtaja Antti Ala-Talkkari ja Condens Heat Recovery Oy:n tekninen asiantuntija Ilkka Haavisto keskustelevat viennin merkityksestä bioenergian kehitykselle.

Seminaarissa ovat puhujana myös mm. FINDHC ry:n toiminnanjohtaja Anna-Stiina Boström, Pöyry Management Consulting Oy:n johtaja Jenni Patronen, Oulun Energia Oy:n liiketoimintajohtaja Pertti Vanhala, KPA Unicon Oy:n toimitusjohtaja Teemu Koskela, Porvoon apulaiskaupunginjohtaja Fredrick von Schoultz ja Jyväskylän kaupungin tutkimus- ja kehittämispäällikkö Pirkko Melville

Messukeskuksen kattavassa seminaariohjelmassa on mm. bioenergian teknologiavienti, kotimaisen energian kilpailukyky, CHP:n kohtalo, lämmitysmarkkinoiden murros ja kaupunkien vähäpäästöiset energiaratkaisut.

PulPaper Partyn Bioenergiaetkot

Bioenergian Kevätpäivät jatkuvat illalla Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla. PulPaper Partyn Bioenergiaetkoilla on ohjelmassa poliitikkopaneeli, jossa kuullaan mitkä energia-aiheet ovat puolueille tärkeitä tulevalla hallituskaudella. Petri Honkonen (kesk), Sirpa Paatero (sd), Veli Liikanen (vihr) ja Harri Jaskari (kok) pohtivat myös, miten energiapolitiikka näkyy kevään 2019 eduskuntavaaleissa.

Paneelin jälkeen ilta jatkuu Pohjois-Euroopan johtavan metsäteollisuustapahtuman iltatilaisuudessa. Verkostoitumisen, ruoan ja juoman lisäksi PulPaper Partyn ohjelmassa on yhtye, joka rikkoo mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voi tehdä. Lavalle astuu Club for Five ‒ a cappella-lauluyhtye, jonka instrumentteina ovat ihmisäänet.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Kevätpäivän seminaarin jälkeen on mahdollista osallistua metsäteollisuuden johtavan kansainvälisen PulPaper-konferenssin rinnakkaisseminaareihin. Toisen rinnakkaisseminaarin aiheena on metsäbiomassan käyttö ja ilmastonmuutos ja toisessa keskitytään uusien biojalostamokonseptien kehittämiseen. Tarkemmat tiedot rinnakkaiseminaareista täällä.

Näkyvyyttä tuotteillesi ja palveluillesi

Bioenergian Kevätpäivä on osa 29.‒31.5.2018 järjestettävää metsä-, pakkaus- ja bioenergia-alojen tapahtumaa. Kokonaisuuteen kuuluu kansainvälinen, paperi- ja metsäklusterin johtava PulPaper-tapahtuma, pakkausalan PacTec, uusi mekaanisen puunjalostusteollisuuden Wood sekä Bioenergia. Pohjois-Euroopan johtavan metsäteollisuuden tapahtumakokonaisuuden kävijätavoitteena on 14 000 metsäteollisuuden vaikuttajaa, joista noin kolmannes on kansainvälisiä messuvieraita.

Bioenergia ry ja Messukeskus järjestävät tapahtumaan Bioenergia-teema-alueen.

Smartblock-neuvottelutiloilla rakennettava aluekerää yhteen metsäklusterin yrityksiä, jotka tuovat esille bioenergia-alan tuotteita ja palveluita. Tapahtumat muodostavat yhdessä synergisen kokonaisuuden, joka tarjoaa mahdollisuuden tavata helposti monia eri teollisuudenalojen toimijoita.

Bioenergia- ja puu-teema-alueella on jo satoja yrityksiä. Tutustu yrityksiin ja tule mukaan messutunnelmaan!

Lisätiedot teema-alueesta: Marcus Bergström, puh. 044 562 4524, Marcus.Bergstrom@messukeskus.com